Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Sfat-uri pentru incepatori in tainele vrajilor


Vrajile sunt "de lumina", adica cele facute pe ziua, in lumina zorilor ori in ceasurile bune si "de intuneric", cele facute noaptea, in ceas rau, cind se cheama demonii si se deschide pamantul.
Asezati fiecare vraja in ziua anume ursita si descantata. Astfel: sambata si martea trimiteti lucrarile rele, cele
de pedeapsa si de chin, blestemele si orele negre. Vinerea lucrarile amorului, iar lunea, miercurea si joia, pe toate celelalte. Duminica nu este bine sa faceti vraji caci este ziua Domnului si ele nu vor fi bine primite. Puteti, in caz de mare nevoie, sa lucrati cu puterile si duminica, dar numai dupa apusul soarelui ori, si mai bine, dupa ce este trecut de miezul noptii.
Inaintea fiecarei lucrari postiti o zi, spalati-va bine fata si mainile si chemeti de noua ori, cu voce tare, numele puterii respective, careia vreti a-i inchina sau ai cere vraja.
Nu apelati niciodata la una dintre marile puteri in perioadele cand Marte si Saturn sunt in urcare pe cer, caci acestea sunt planete rele si razbunatoare.Este bine ca dupa fiecare vraja sa lasati loc de dezlegare, caci roata vietii se poate intoarce oricand, iar vointele si vrasmasiile oamenilor se schimba cum nici nu va puteti gandi si este mare pacat sa va treziti vreodata inaintea unei lucrari ce a-ti facut-o si nu mai poate fi data inapoi.
Nu uiati sa va paziti toate cele ce intreprindeti cu descantece de farmece si cu talismane aparatoare ce le voi arata la vremea lor cum trebuiesc facute si purtate.
Vraja este cel mai bine sa o dati sau sa cereti sa fie data ( adica trimisa, aruncata ) la capete de pod, la rascruci de drumuri, la vederea unei troite parasite, la apa curgatoare ori statatoare si la drumuri de seara, cind au cea mai mare putere.
Lucrarea legata de vrajitoare puternica nu poate fi dezlegata decat de una de rang cel putin la fel de inalt. De aceea nu incercati sa dezlegati facaturi ce se arata mai puternice decat ceea ce stiti ca puteti, ori unele pe care nu le intelegeti.
Daca cerinta de a desface o vraja nu va este auzita de la cea de-a treia incercare, nu mai insistati, caci este clar ca nu aveti aceeasi putere cu cea care a urzit vraja.
Indepartarea vrajilor de propria casa se face cu tamaie barbateasca, cu doua fire de busuioc si de navalnic puse in cruce deasupra usorului usii sau stropind sapte zile la rand pragul casei cu urina de fata mare.