Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Sfaturi cum sa te aperi de farmece,vraji,magie

- Candela cu ulei sfintit, care sa arda neincetat este de mare folos, caci indeparteaza lucrurile necurate.

- Aprindeti in zilele de post, cate trei lumanari albe, la capul patului, la usa si la fereastra si faceti semnul crucii.


- Seara la culcare puteti aseza sub perna un cutit tamaiat, cu varful indreptat in afara patului. Daca nu aveti puteti folosi orice obiect metalic ascutit, caci intepatura de fier indeparteaza duhurile rele trimise asupra voastra.

- Tot seara, inainte de culcare, ardeti trei, sase sau noua boabe de tamaie.

- Duminica si la zile de sarbatoare, beti 27 de inghitituri de apa sfintita, facuta in ziua de Izvorul Tamaduirii. Agheasma facuta sau apa luata de la izvorare (numai dupa terminarea slujbei de la biserica) in prima vineri de Paste, cand cade Izvorul Tamaduirii, are mare putere de vindecare si opreste intrarea unui mare numar de lucrari ale magiei albe sau negre.

- Daca va temeti ca ati putea fi tinta unei vrajitorii, puteti pune jos, la pragul usii de intrare in casa, o matura si un vatrai care alunga farmecele, iar la pragul usii de la camera unde dormiti, un cutit si un topor, caci acestea au puterea sa "taie" lucrarile trimise.

- Este de folos sa aveti si sa purtati mereu asupra voastra un ban de argint, caci trimiterile mai usoare il pot lua drept plata si dau inadarat.

- Tot ca sa nu vi se poata apropia de casa fapturile si facaturile magiei de "mana stanga", lucrarile necurate, puteti presara pragurile cu sare pura, descantata, ori cu cenusa de la un foc pe care s-a ursit ceva.

- Puteti presara un varf de sare sfintita si in incaltari, caci farmecele nu se mai prind de ele daca treceti printr-o raspsntie de drum ori un loc in care s-a dat o lucrare de aruncat.

- Dintre plante, usturoiul, omagul sau pelinul, purtat asupra voastra, sunt foarte bune impotriva trimiterilor prin duh rau.

- Trebuie sa retineti ca toate acestea nu sunt insa de foarte mare folos atunci cand impotriva voastra s-au trimis lucrari grele, blesteme cu papusi, argint viu care le ocoleste, papusi vii ori facaturi si legaturi date pe foc sau iscate la vartelnita.