Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraja pentru a vindeca animalul bolnav din casa noastra

Amesteca niste ulei de tamaduire, folosind:
-6 picaturi de ulei de levantica, 6 picaturi de ulei de camfor, 6 picaturi de ulei de rozmarin, 1/2 uncie de ulei de radacini (samburi de caise, jojoba, seminte de struguri, chiar si ulei de masline).
Unge o lumanare neagra, una rosie si una maro cu acest ulei de tamaduire. Lumanarea neagra este pentru absortia negativitatii (a bolii), cea rosie pentru putere si sanatate, iar cea maro este o lumanare "astrala" sau "semnificativa" pentru animal. Pune lumanarea maro intre cea neagra si cea rosie si fa un cerc de pietre in jurul acestui decor, folosind pietre sau cristale asociate cu vindecarea (ametist, cuart, agata, alegi tu ce crezi).Da-te cu putin ulei pe maini si freaca-le, lovindu-le si provocand astfel energia tamaduitoare, avand grija sa te concentrezi asupra ariilor in care simti durerea. Concentreaza-te asupra lumanarilor, continuand sa pastrezi contactul cu animalul tau de casa si vizualizand puterea de la lumanarea rosie se scurge in lumanarea maro si impingand toata boala in lumanarea neagra. Pune-te de acord cu Zeita si, dupa ce ai reusit sa vizualizezi toate cele de mai sus (si animalul!), spune:
"Zeita, cu atingerea tamaduitoare binecuvanteaza acest animal pe care-l iubim. Zeu/Zei/Zeita, cu fiarele de pe domeniul tau, inlatura boala! Vindeca durerea. Asa sa fie!"
 Continua sa bati din palme pentru ca energia sa curga, pana cand veti simti ca vraja este implinita, apoi lasa-i animalului destul timp pentru a se odihni si vindeca. In mod evident, daca doresti sa efectuezi aceasta vraja intr-un cerc, este alegerea ta. Daca doresti sa continui vraja un numar de zile (cel putin 3 zile, sugerez) si animalul tau are un loc special in care se odihneste sau "traieste" (cum ar fi o cusca, etc.) inconjoara aceasta arie, daca este posibil, cu pietre, pune o lumanare rosie pe o parte si una neagra pe cealalta (unse cu ulei de tamaduire). Concentreaza-te asupra lumanarii rosii si proiecteaza-i energia in care sta animalul, vizualizand boala care este impinsa afara intr-o parte, de vreme ce nu are loc in alta parte, in lumanarea neagra. Freaca-te cu ulei pe maini si stropeste animalul de cate ori simti necesar.