Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraja pentru a vise profetice

Presara niste iasomie pe perna si ai grija sa ai un jurnal pentru vise langa pat pentru a tine evidenta viselor si fierbe o ceasca de ceai din radacini de ierburi.(NB - aceste radacini sunt daunatoare in cantitati mari, asa ca daca esti nedumerit consulta o carte de referinte ierbale.)
Aprinde lumanari albastre pe altar. Daca vrei sa patrunzi in pasiunile sau iubirile tale, arde damiana.Priveste fumul cum serpuieste si lasa-l sa te poarte intr-o stare de transa, de care incerci sa te feresti toata ziua. Spune orice iti vine prin minte, apeland la zeita sau zeul preferat ca sa-ti calauzeasca visele. De obicei, spune ceva de genul:" Binecuvantati sa fie Domnul si Doamna! Caci au creat aceasta lume: Pamantul care sa ne sustina, Soarele care sa ne incalzeasca, Luna care sa ne calauzeasca, Spiritul pe care sa-l visam."
Soarbe putin ceai in timp ce repeti cuvintele, priveste fumul si cand te simti gata sa "treci pragul", sufla lumanarea si spune "Asa sa fie! Mergi la culcare.Viseaza.Dar, adu-ti aminte, nu vei auzi intotdeauna ce ai vrea."