Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraja pentru vindecare aurica

1.Simti spatiul sacru interior? Ai orice sentimente negative care au venit până în ultimul moment sau ceva asemanator? Dacă este aşa, rezerva ceva timp pentru pregatirea Spatiului d-stra Sacru intern.
2. Curăţaţi toată negativitatea dvs. Si lasa doar lucrurile care sunt sacre pentru tine...
2. Ok, ai 100% incredere în tine însuţi si Spatiul Sacru Intern
este curat de toate gândurile şi emoţiile negative ... Acum sunteţi gata să înceapeti.
Treceti sa configurati spatiul extern, asigurându-vă că este curat, ordine, creaza altar. (de data asta, trebuie să adăugaţi o a treia lumânare care te reprezinta ... încercaţi sa obtineti una care este de culoarea ta preferată şi-o poziţionati în faţa dumneavoastră pe altar dvs.). Cand sunteţi gata – exprimati Cercul Magic.
3. Acum, aprinde lumanare pentru Dumnezeu si alta pentru Zeita(contrapartea feminita a dumnezeirii), şi apoi, pe măsură ce aprinzi cea de a treia lumânare (Cea care te reprezinta), spune următoarele:
"Aceasta lumanare ma reprezinta,
"Tot ceea ce sunt,
"Tot ce am fost,
"Şi tot ce voi fi"
4. După aceea, stati in fata altarului, închideţi ochii şi încercaţi să vă vizualizati in mintea. Acum, intuiti-va aura proprie, ca o lumina in jurul vostru. Ce culoare are? Care este prima culoare pe care o vezi în jurul tău? Ţineţi această imagine a ta înconjurata de aura în mintea ta ...
5. Acum, deschide ochii si uita-te la lumânare. Vizualizeaza că aura este de aceeasi culoare cu cea din jurul lumanarii care te reprezinta ... veti incepe de fapt "a vedea" o aura din jurul lumânarii d-stra.
6. Pe măsură ce aveti privirea focalizata in lumina de la lumanare, vizualizeaza aura care isi schimba treptat culoarea, de la cea initiala la galben ... (dacă a fost deja galben, vizualiza aura din jurul lumanarii dvs. ca se transforma in galben stralucitor, mai stralucitor, galben auriu). Vizualizati o aura de un galben din ce mai luminos şi mai intens ...
7. Adânceşte galbenul, începe să-i vizualizezi schimbarea de la culoarea galben la o adâncime moale portocalie ... aprofundeaza treptat culoarea portocalie din aura lumânării. Vezi-o ca se transforma intr-o profunda culoare portocalie din ce in ce mai luminoasa.
8. Acum vedeati aura portocalie în jurul lumanarii tale ca începe să umple aura ta peste tot în jurul tau; Ca si în cazul în care Portocaliul a fost turnat din lumânare si umple spaţiul tot cu portocaliu adanc, profund ... Simţiti căldura din aura d-stră care se umplere cu portocaliu intens stralucitor (indiferent de culoarea care a fost înainte, care a fost indepartata, acaparata in intregime de portocaliu).
9. Odată ce aura dumneavoastră a fost umpluta cu lumina portocalie de la lumânare, spune(mentalizand):
"Modificările mele aurice sunt pentru a stimula spiritul meu,
O culoare de fericire, bucurie, şi veselie
Inspiraţie şi miracol vine la mine ...
Când aceasta vraja se face,
emoţia şi spiritul meu vor alerga,
Dar mintea mea se va odihni,
gândurile mele vor lasa vraja să plece ... "
10. Stai pentru catva timp şi simţi căldura din aura ta, portocaliul acum adânc umplandu-va ... Portocaliu este culoarea fericirii, inspiraţiei şi intensitatii - Simte aceste emoţii inundandu-ti inima, alimentate de portocaliul in jurul tau. Simt portocaliul cum curge în tine umplandu-te cu bucurie pura!
11. Acum, stinge lumanarea care te reprezinta, apoi lumânările dedicate lui Dumnezeu şi Zeitei ... deschide cercul tau, pune altarul dumneavoastră la locul lui (dacă doriţi) şi ...
12. Uita de vraja. Lasa Magia să lucreze. Aţi folosit doar Magia dvs. energetica pentru a schimba culoarea aurica ... acum, pregăteşte-te să simţi fericirea completă pentru următoarele două zile (cel puţin). Dar nu gandi la vraja, doar lasa Magia să lucreze.
Ati schimbat doar aura dumneavoastră la culoarea de inspiraţie şi bucurie. Inima ta va intentiona să fie deschisă la tot binele pe care tocmai l-aţi
creat în interior.