Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraji cu lumanari

Vrajile si ritualurile in care se ard lumanari sunt foarte usor de indeplinit si de cele mai multe ori au succes, daca sunt efectuate corect si crezi cu adevarat in ele. Diferitele culori ale lumanarilor au fiecare propriul lor
simbolism. Vrajile cu lumanari pot fi foarte usoare sau foarte complicate. Totul depinde de cat timp ai la dispozitie pentru a acorda unui ritual.Poate fi la fel de usor ca aprinderea unei lumanari verzi si incantand apoi :" Bani, bani, veniti la mine!". De asemenea poate dura foarte mult timp si poate fi foarte complicat pe o perioada de mai multe zile, cu repozitionarea lumanarilor in fiecare zi. Alegerea ete intotdeauna a ta.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa obtii culoarea de lumanare corespunzatoare pentru dorinta ta particulara. Apoi trebuie sa ungi lumanarea cu ulei. Uleiul de masline este foarte bun.
Trebuie sa freci lumanarea cu ulei, dinspre mijloc catre capete. In timp ce faci acet lucru, trebuie sa te gandesti la scopul tau dorit.Apoi stai si mediteaza asupra dorintei tale, dupa ce ai aprins lumanarea, apoi citeste vraja sau incanteaza mantra specifica.
Nu ai nevoie de o vraja elaborata cu multe cuvinte mari sau cuvinte pe care nici macar nu stii sa le pronunti.Iti poti elabora singur vrajile sau ritualurile.Gandeste-te la dorinta ta, apoi concepe cateva versuri simple, care sa povesteasca despre dorinta ta. Nu trebuie sa rimeze neaparat. Este vorba doar despre puterea vointei, puterea gandirii pozitive si vizualizarea creativa. Daca poti face aceste lucruri, atunci vei trimite acele vibratii in univers si, intr-un final, ele se vor materializa.