Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraja de dragoste

Inmoaie-ti degetul in ulei de floarea-soarelui si unge o oglinda in toate cele patru colturi ale sale. Repeta de trei ori: "Binecuvanteaza-ma cu dragoste si fericire, alaturi de (numele lui)".

- Stropeste trei nopti oglinda cu apa in care ai pus la macerat iasomie pentru ca el sa te vada cea mai frumoasa!
- Aprinde in fiecare seara de vineri o lumanare pusa pe o catifea rosie pentru ca dragostea lui sa nu se raceasca.
- Culege sanziene si prinde-le in parul tau dupa ce faci baie. Iti vor incarca aura cu energie pozitiva si te vor feri de deceptii, dezamagiri, ghinioane si deochi! Puterea sanzienelor atrage si iubirea celor din jur.
- Daca cineva iti poarta ura, pune in casa o legatura de marar la geam. Mararul tine la distanta energiile negative, alunga cearta si boala. Daca vrei sa te feresti de vrajitoria neagra, stropeste casa inmuind legatura de marar in aghiasma.
- Pune putina menta sub asternut daca vrei sa ai parte de o noapte de amor fierbinte!
- Tamaia te fereste de infidelitate. Daca arzi in fiecare zi de post tamaie in casa, alesul tau nu te va insela si nici ispitele nu-i vor iesi in cale.
- Daca vrei sa te mariti, picura pe inelarul tau esenta de vanilie, in fiecare seara, inainte de culcare, timp de 3 zile: marti, vineri si duminica. Aceste zile sunt dedicate familiei in ritualurile magiei albe.
- Stropeste-i hainele cu apa de trandafiri pentru ca el sa fie protejat de avansurile femeilor. Licoarea se face din petale proaspete puse in apa de izvor intr-o zi de sambata si este lasata la macerat timp de trei zile. In fiecare zi invartiti o singura data in apa cu degetul pentru a simboliza o iubire neintrerupta.
- Daca suferi din dragoste, arde o ramura de nuc, apoi stinge-o in apa de izvor.
- Daca vrei sa-ti chemi iubitul de departe, scuipa pe degetul aratator si, in timp ce te atingi pe frunte o data si pe talpa pantofului a doua oara, spune "vino la mine, am nevoie de tine". Simplu, nu? Repeta ritualul de trei ori in acea zi, apoi asteapta sa-ti bata la usa.