Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Eliberarea energetica a locurilor malefice

Cand  gasesti un put energetic ,vrajitoarea ii traseaza marginile si aceasta se face prin mai multe feluri:pietre dispuse vertical pe sol una peste cealalta ,steaua in cinci colturi pe copacii din apropierea putului.Pentru a feri animalele de aceste puturi unele vrajitoare pun excremente de lup sau de vulpe.

Echilibrarea energetica a unor asemenea puturi presupune acel al saselea simt prin care cu ajutorul nuielei de alun vrajitoarea poate depista localizarea exacta a centrilor energetici negtivi.
Pentru a efectua echilibrarea se paseaza exact deasupra acelor centri pietre lucrate magic in cadrul unor ritualuri speciale( pietre incarcate cu energie benefica). O alta metoda, mai complicata, dar mai eficienta, este plantarea unor  sacri exact in acele puncte negative.Problema este ca lastarii nu ar rezista in acele locuri, deci trebuie plantati arbori mai maricei.
Nici dupa aceste procedee, zonele negative nu sunt curatate total.De acolo nu se vor lua ierburi de leac si nici nu este indicat sa se faca proceduri magice pe locul unor fosturi puturi energetice.