Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Magia descantecelor

Descantecele sunt rostiri magice care au rolul de a desface vraji malefice sau actiuni magice agresive.D e asemenea ele sunt folosite in magia terapeutica.
Etimologic vorbind descantecul reprezinta reprezinta un ritual magic sau o formula magica cu caracter benefic asupra celui ce il pune in practica.

Descantecul are rostul de a trezi la realitate de a indeparta efectele magice ale incantarii vrajitoresti ale fermecarii.
Cateva lucruri importante in legatura cu descantecele:
-lucrarile magice nu pot modifica datele fundamentale ale ursitei.De aceea nici cele mai importante descantece nu pot salva un om care este predestinat unui anumit sfarsit .
-ritualurile trebuie respectate cu strictete.Daca in ritual nu este respectata practica cercului magic niciodata nu rostiti un descantec in afara ariei de protectie.respectati inlantirea precisa dintre rostirea descantecelor si anumite operatiuni magice.
Unele varajtoare rostesc in soapta foarte repede descantecele  dar voi cei ce sunteti la inceput trebuie sa rostiti cu voce tare ,lent,si sa articlulati cat mai rar.Soptirea lor nu are decat rostul pastrarii secretului asupra formulelor magice.