Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Ritual pentru a nu fii barfiti

Aveti nevoie putina grasime de pasare, argila, o foaie de hirtie (sau o fotografie a persoanei respective, din care decupati doar capul). Amestecati bucata de argila cu putina apa si dati-i o forma concava, ca o mica
farfurioara pentru pus scrumul de la tigari. Puneti pe fundul acesteia fotografia celui despre care stiti ca va vorbeste de rau si apasati putin ca sa patrunda in argila. Puneti grasimea de pasare pe foc, la topit, intr-un vas de metal.
In timp ce aceasta se topeste, spuneti deasupra vasului: “Doar o gaina proasta cotcodaceste fara rost si fara sa stie ce spune. Ca ale unei gaini sunt vorbele lui X, fara temei si fara noima”. Apoi, dupa ce s-a topit grasimea (este suficient sa aveti cateva picaturi de grasime topita) luati vasul si turnati cu pipeta 12 picaturi de grasime peste fotografia persoanei respective.
Spuneti la fiecare picatura: “Ia-ti inapoi vorbele X si tine-ti-le pentru tine. Tot ce ai spus in ianuarie... februarie...decembrie... despre mine, sa se intoarca impotriva ta”.
Veti rosti numele lunilor in care v-a vorbit rau si veti turna cate o picatura de grasime pentru fiecare luna. Daca sunt doar 3 luni, le spuneti numele si turnati 3 picaturi, daca sunt 6 luni, le spuneti numele si turnati sase picaturi. Apoi apucati marginile micului vas de argila si uniti-le, sub forma unui bol, cu fotografia si grasimea de gaina in interior, astfel incit sa nu se verse, oricum ati intoarce bolul. Atentie, nu veti folosi grasime de pui ci de gaina! Luati bolul si puneti-l pe un vas – de orice fel – apoi bagati-l la cuptor, la flacara mica.
Lasati-l acolo pana se intareste, dupa care il scoateti si-l ingropati undeva unde credeti ca nu va umbla nimeni. Puteti folosi pentru asta si un ghiveci din casa. Puteti savarsi ritualul nu numai pentru a astupa gura barfitorilor ci si pentru a-i face pe dusmanii vostri declarati sa fie priviti cu suspiciune de cei din jur si nimeni sa nu mai aiba incredere in ei. Veti proceda la fel, cu deosebirea ca in loc de grasime de gaina veti folosi grasime de cocos.
Cand puneti grasimea topita peste fotografie sa spuneti: “Cum trimbiteaza cocosul toata ziua, asa sa iti trimbitezi tu, X, nereusitele si minciunile fata de toata lumea, fara sa te poti opri. Si nimeni sa nu te mai creada orice ai spune, nici in ianuarie (si turnati o picatura, nici in februarie (mai turnati o picatura, s.a.m.d). Sa ajungi de rasul oamenilor, asa cum ai vrut tu sa ma faci pe mine de rasul lor”. Se procedeaza la fel in continuare.