Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Cum va puteti izbavi de farmece,vraji,descantece

Cel ce crede cu tarie in Dumnezeu, cel ce se roaga neincetat lui Dumnezeu si merge regulat la SfantaBiseriica nu va cere niciodata ajutor diavolilor si vrajile nu vor avea nici o putere asupra lui, lar cei ce au mers la vrajitori, la ghicitori si au cerut ajutoruI lor, daca vor sa se mantuiasca mai intai sa se spovedeasca de acest pacat si apoi sa ceara canon.

Apoi sa nu mai apeleze niciodata la vrajitori, ci numai la Dumnezeu sa se roage mult si cu lacrimi din inima si asa cu rabdare si credinta se vor izbdvi de vraji si vor primi Duhul Sfant.

Dacd esti bolnav, adu-ti aminte de dreptul Iov. Caci el dupa ce a ramas fara fii, fara avere, nu a blestemat pe Dumnezeu, ci a zis: " Domnul a dat, Domnul a luat. Fie numele Domnului bihecuvantat"

Si in rani grele zacand sapte ani, n'a cautat tamaduiri la vrajitori (cum il sfatuiau prietenii sai, ci asa a gandit: " Mai bine-mi este a muri, decat sa-mi vand credinta".

In cele mai multe cazuri, vrajile, farmecele si descantecele au putere asupra noastra datorita pacatelor noastre.

Pentru a birui aceste lucrari diavolesti, crestinii trebuie sa posteasca in zilele de luni, miercuri si vineri, iar in cele patru posturi randuite de Biserica Ortodoxa (Postul Pastelui, PostuI Craciunului, Postul Sfintilor Apostoli si Postul Sfintei Marii) sa se impartaseasca.

Daca sunt opriti de la Sfanta impartasanie sa ia Aghiazma Mare de la Boboteaza pana la 14 ianuarie, in fiecare zi, inainte de a manca si dupa aceasta sa ia anafura.

In celelaIte zile, inainte de masa se ia intai Sfanta Anafura si apoi Aghiazma Mica, daca a trait in curatenie trupeasca.


Sa participe la Sfanta Liturghie in Duminici si Sarbatori si la Sfantul Maslu.

Sa mearga in pelerinaje la Sfintele Manastiri si sa participe la Utrenie, Acatist, Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu.

Sa stropeasca in chipul Sfintei cruci prin casa si in gospodarie cu Aghiazma Mare (in perioada 6 ian. -14 ian.) Si cu Aghiazma Mica in celelalte zile, zicand rugaciunea: "Sa invie Dumnezeu, sa se risipeasca vrajmasii Lui .."

Sa se roage zilnic si sa implineasca canonul de Rugaciunea de dimineata, Cinstitul Paraclis sau Acoperamantul Maicii Domnlul, Rugaciunea de seara si inchinaciuni si metanii dupa, canonul dat de duhovnic.

Cei mai ravnitori si cu dragoste de Dumnezeu si pentru aproapele, sa se roage la miezul noptii (Canonul de rugaciune, Utrenia si Psaltirea si sa practice rugaciunea lui lisus).

Sa citeasca Vietile Sfintilor, din Sfanta Scriptura si celelalte carti folositoare de suflet ortodoxe.

Fericiti vor fi acei crestini,care in ziua Sfantului Vasile cel Mare (1 ianuarie) se vor ruga impreuna cu ingerii si Sfantul Vasile cel Mare, in Sfintele Biserici si Sfintele Manastiri.

Pentru a se izbavi de vraji, farmece si deochi, crestinii trebuie:

Sa cherne preotul acasa ca sa sfinteasca locuinta si sa citeasca rugaciuni pentru dezlegare de vraji, farmece, deochi ...

Sa participe la Hramurile si la Praznicele Imparatesti ale Sfintelor Manastiri si Catedrale Episcopale unde se citesc de catre Arhiereu rugaciuni de dezlegare.

Sa plateasca pomelnice laSfintele Manastiri unde sunt pomeniti zilnic la Sfanta Liturghie si celelalte slujbe.