Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraja pentru iertare

Iei inima unui animal mort; dacă nu dă niciun semn de viaţă, smulge-i inima, pune-o pe o farfurie curată, apoi ia nouă spini de păducel şi procedează după cum urmează: înţeapă inima cu un spin, zicând: Adibaga, Sabaoth, Adony contra ratnut prisous prerunt fini unixis pui’itcle gossu Ti. Ia doi
spini şi înfige-i, spunând: Landu zazar valoi sa tor saluxio parade gossum. Ia alţi doi spini şi înfige-i, rostind: Mortus eumfice sunt per flagellationem Domini nostri Jesu Christi. În fine, înfige ultimii doi spini cu vorbele care urmează: Avir sunt devant vousparacletur stator verbonum offisumfilando. Apoi, continuă, spunând: Chem pe cei şi pe cele care au fabricat Missel Abel-ul; laş, am făcut rău ca tu să vii să ne cauţi peste tot pe mare sau pe pământ, peste tot, fără răgaz, fără dezicere. Străpunge inima cu un spin la aceste ultime cuvinte.
Inima, astfel pregatită, pune-o într-un săculeţ, apoi agaţ-o pe cămin. A doua zi, scoate inima din sac, pune-o pe o farfurie, scoţând primul spin, înfige spinul din nou în alt loc al inimii, pronunţând cuvintele de mai sus; mai scoate două, înfige-le din nou, spune cuvintele potrivite; în fine, le scoţi pe toate în ordine şi le înfigi din nou – fii cu băgare de seamă să nu le înfigi în acelaşi loc. Continuă acest exerciţiu timp de nouă zile. Dacă vrei să nu-l slăbeşti deloc pe răufăcător, fă rugăciunea în aceeaşi zi şi în ordinea prescrisă. La ultima operaţie se înfige spinul în inimă, pronunţând cuvintele pregătite pentru aceasta; apoi se face un foc mare; se pune inima pe grătar pentru a o prăji pe jăratic. Trebuie ca răufăcătorul să vina să ceară iertare sau, dacă nu stă în puterea lui, să vină în puţinul timp pe care i-l vei acorda, îl vei face să moară.