Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Arderile terapeutice zilnice

Pornind de la acest tabel, se poate stabili ce plante mirositoare trebuie in fiecare zi a saptamanii, pt potentare energetica, mentinerea sanatatii si ferirea de actiuni magice nefaste.Se ia in considerare astrul si elementul  primordial care domina ziua respectiva:
Duminica- Soare- Foc

Se iau sofran, aloe, lemn de balsa, garoafe parfumate, lamaie.Toate acestea se amesteca in proportii egale.Pulberea obtinuta prin uscare si zdrobire se amesteca cu sangele unei gaini albe.Dupa aceea se fac pilule din substanta obtinuta si acestea se ard pe carbuni incinsi.
Luni- Luna- Pamant
Se amesteca semintele pisate ale unui mac alb cu putin coriandru.Se adauga tamaie si camfor.Totul se amesteca bine si se pune la uscat.Amestecul se arde pt obtinerea unui fum care va protejeaza in zilele de luni.
Marti- Marte- Foc
Se amesteca flori uscate de lavanda cu tamaine si vin alb dulce.Se lasa amestecul cateva zile, la uscat. Apoi se arde in zilele de marti.
Miercuri- Mercur- Apa
Se iau mastica, tamaie si garoafe parfumate.Se folosesc arderi.
Joi- Jupiter- Aer
Se folosesc semintele de frasin, lemnul de aloe si busuiocul.
Acestea se usuca si se folosesc la arderi.
Vineri- Venus-Aer
Arderea se face cu: iasomie, lemn de aloe, trandafirii rosii si ulei de eucalipt.Totul se amesteca cu sange de porumbel si se asteapta uscarea amestecului.
Sambata-Saturn- Apa
Pentru ardere se usuca un amestec de seminte de mac negru si mirt.
Combinand aceste informatii, puteti stii ce arderi este bine  sa faceti zilnic: ardeti plantele zilei si plantele semnului dumneavoastra astrologic.
Orele astrale ale arderilor zilnice
Duminica
Arderea are loc intre miezul noptii si ora 8 dimineata, sau intre 3 si 7 dupa- amiaza.Este bine sa purtati bijuterii din aur.
Luni
Arderile trebuie sa aiba loc numai dupa miezul noptii, pana la rasaritul soarelui.Purtati argint si perle si imbracati-va in alb.
Marti
Arderile se fac dimineata, intre 7 si 9.Va imbracati integral in rosu.
Miercuri
Arderile se fac numai in primele trei ore de dupa pranz.
Imbracamintea este verde.
Joi
Arderile se fac intre 10 dimineata si amiaza.Va imbracati in galben.
Vineri
Arderile se fac intre 9 seara si miezul noptii.Va imbracati in albastru.
Sambata
Arderile se fac la miezul noptii.Va imbracati in negru.