Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

CUM DESFACETI VRAJA CU PAPUSA VIE?

Iata, acum am sa va desvalui un mare secret. Este o singura cale de a desface legatura acestei vraji trimisa prin papusa vie. Si uite cum:Trebuie sa luati o oala noua, dar neparat nezmaltuita si sa mergeti la o vartelnita stiuta de o vrajitoare (daca nu stiti una), pe o apa curgatoare. Pe drumul de dus si de intors nu este
voie a vorbi cu nimeni, oricine ar incerca sa vorbeasca cu voi si nici a va opri in loc, chiar pentru a va usura. La plecare, luati o bucatica mica de paine si un drib de sare pura descantata. La vartejul vartelnitei aruncati jumatate din paine si din sare in mijlocul vartejului, iar restul in oala cea nou. Apoi, lauti putina apa in vas, dar numai de sus in jos. Adica introduceti oala in sensul in care se invarteste apa in vartelnita.
 Bagati vasul de trei ori in apa, in locuri diferite, pana ce se umple. Cand ajungeti la casa persoanei respective, faceti o groapa mica la un colt al casei, in care puneti piper, usturoi si tamaie, cate nou boabe din fiecare, pe care le acoperiti cu putin pamant. Peste el se toarna apa din oala, cat sa se umple gropita, iar restul se lasa in oala. Dupa ce a intrat toata ap[a in pamant, luati un pumn din noroiul de pe fundul gropii si puneti-l in oala peste restul de apa. Apoi trebuie sa va intoarceti cu oala bine acoperita la vartelnita si aici, fara sa rostiti o vorba ori sa priviti in urma, aruncati oala cu totul in mijlocul vartejului, repetand de patru ori, tare si clar: "Dat, cerut si platit"
 Descantecul pare lucru usor, dar nu multi se incumeta sa porneasca a-l face, caci este de ajuns sa scoateti o vorba in plus, sa intoarceti capul, sa va opriti in drum ori sa va abateti cat de putin de la lucrare pentru ca papusa vie sa-si faca loc si sa intre chiar in casa voastra. Mare atentie, insa, acest descantec de papusa vie nu se poate repeta, daca l-ati gresit, decat de trei ori, a patra incercare fiind degeaba, caci vraja samcai si-a triplat puterea si nimic nu o mai poate da inapoi.