Magie si farmece

Produse naturiste pentru sanatatea ta

Ghicitul in boabe

Se spune că boabele de fasole,grau sau de porumb sunt cele mai indicate sa-ti deschida tainele viitorului.Pentru a putea incepe acest ritual ai nevoie de liniste si trebuie sa te retragi undeva fara sa fii deranjat.Alege un pumn de boabe de fasole şi concentrează-te asupra uneiprobleme care te
frământă. Încearcă să formulezi o întrebare în gând.Apoi, lasă boabele să cadă libere pe masă. Nu trebuie să le numeriînainte. Dintre boabele risipite, alege 4 grămăjoare. Pe fiecare dintreele le tragi deoparte şi le numeri. Dacă numărul obţinut este cu soţtreci pe o foaie de hârtie două puncte, iar dacă este fără soţ, treciun punct.
Punctele reieşite în urma celor patru alegeri le treci unele subaltele. Variantele obţinute conţin forme geometrice relaţionate cucele patru elemente ale creaţiei: foc - un triunghi cu baza în jos,pământ - un pătrat, apă - un triunghi cu baza în sus şi aer - douăpuncte unul sub altul. Să spunem că ai obţinut o variată triunghi cubaza în jos peste pătrat, adică foc peste pământ. Boabele se vor aşeza astfel:
.
. .
. .
. .


În acest caz se spune că vei avea parte de succese şi multă bucurie. Pentru celelalte variante ai răspunsurile de mai jos:

.
. .
.
. .


Focul deasupra focului arată falimentul în afaceri, după o perioadă care a abundat de profituri. În iubire, înseamnă multă pasiune arzătoare ca focul.

.
. .
. .
.

Focul peste apă indică nerealizarea dorinţei tale, de aceea este mai bine să te resemnezi. Nu fi tristă! O altă dorinţă se cere împlinită.

.
. .
.
.


Focul deasupra aerului îţi spune că un eşec te va propulsa într-o aventură plină de entuziasm, care se va stinge rapid.

Sursa:http://www.click.ro