Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vrajile

Vrajile sunt cele mai puternice lucrari magice, facute de mana unei vrajitoare si ele nu pot fi desfacute decat de alte vrajitoare. Adica omul singur, cu puterile lui, nu se mai poate desface dintr-o vraja. Sunt trei cai de a dezlega o vraja. Fie sa stii ce vraja a fost facuta, fie persoana respectiva sa se razgindeasca, iar vrajitoarea sa dezlege legatura blestemata, fie sa porti din vreme un talisman
aparator impotriva vrajilor. Eu pot, prin vraja facuta la lumina lunii, la cantat de cocos sau in faptul zilei, sa tulbur facute si nefacute, sa ingenunchez pe oricine, sa ai spulber vointa si sa il fac sa se dea legat de mana puterii mele.
       Vraja poate fi transmisa prin puterea duhurilor, a gandului, poate fi dusa personal ori poate fi data celui menit prin pamant, prin apa, prin aer sau prin foc. Adica prin oricare dintre elementele care sunt in stapanirea unei vrajitoare.
       Orice vraja, insa, nu poate fi trimisa fara a respecta ceremonialul cerut din vechime. Lumea intreaga, cu toate ale ei, facute si nefacute, se afla sub stapinirea vrajitoreasca a sapte mari puteri (scaune ori domnii cum li se mai spune). De aceea, fiecare lucrare ce le este ceruta de vrajitor, trebuie sa fie adresata puterii care o conduce.
       Cele sapte domnii si-au impartit cerul, pamantul si lumea de dincolo si fiecare a primit pentru sine o zi, o noapte, o stea si o planeta.
       Tot asa, pentru fiecare putere in parte, corespunde cate o culoare din curcubeu, cate o insusire specifica, cate un viciu, cate un pacat si o virtute.
       Numele ascunse ale celor sapte domnii ale lumii, care se numesc "incepatorii" magiei albe sau negre. Acestea sunt Anael, Gabriel, Orbiel, Zadiel, Saniel, Mihael si Rafael, iar invocarea lor, chemarea si rostirea acestor nume trebuie sa o faceti cu mare grija si nu in auzul tuturor.
       Intai trebuie sa stiti ca:

  • Samiel este ingerul lui Marte, stapanitorul durerii;
  • Zadiel, cel al lui Jupiter, incepatorul fiintelor omenesti;
  • Orbiel este puterea lui Saturn, salvatorul celor bolnavi prin mirul sfant;
  • Rafael, cel ce are sub puterea lui planeta Mercur, incepator al desteptaciunii si al miscarii;
  • Anael este ingerul lui Venus, cel care stapaneste casatoria si destinul omului in pereche;
  • Gabriel si Mihail sunt puterile de incaput ale Lunii si Soarelui, cei ce comanda apei si caldurii, intunericului si luminii.
       Iata, acum, pe scurt, cateva indrumari de baza pentru a putea lucra cu puterile vrajitoresti. Toate cele ce urmeaza, cautati nu doar sa le cititi, ci sa le memorati bine, pentru ca nu cumva, din neatentie, sa faceti vreo greseala in lucrarile ce le veti incerca. Altfel, mare primejdie va poate astepta. Primejdia vrajilor este aceea ca ele se pot intoarce impotriva rostitorului si facatorului lor, iar uitarea poate aduce dupa sine pierderea puterilor si legarea sufletului in iad. Asadar....ATENTIE MARE!
       Sunt sapte feluri de lucrari vrajitoresti ce se pot face:

  • Vrajile de pedepsire si de ispasire, vegheate de incepatorul Samiel.
  • Lucrarile de ghicire a viitorului si de aflare a marilor mistere, cele ce stau sub semnul Lunii.
  • Lucrarile pentru oameni de stat, pentru marire si ambitie se fac sub puterea lui Zadiel.
  • Vrajile de dragoste, elixirele si filtrele iubirii sunt chemate de ingerul Anael si stau sub puterea planetei Venus
  • Vrajile care cauta adevarul, stiinta si favorizarea insusirilor placute oamenilor se savarsesc sub puterea lui Rafael
  • Bogatia se cere si capata sau se pierde numai sub semnul Soarelui.
  • Si, in cele din urma, cele mai rele, mai grele si mai periculoase lucrari vrajitoresti, cele de blestem sau de moarte sunt cerute semnului lui Saturn.
       Apoi, sa mai stiti ca Rafael este cel ce are pe mana visele si citirea semnelor de orice fel ar fi ele, si bune si rele; Orbiel este cel care cheama asupra lucrarii intreaga putere a Celui de Sus; Mihael aduce adevarul; Anael aduce mila; Samiel aduce dreptatea iar Gabriel aduce viata fara de moarte, secretul tineretii si salvarea sufletelor pacatoase.