Magie si farmece

Produse naturiste pentru sanatatea ta

Ceremonialul de dragoste al lui Venus

 Aceasta este o formula magica standard care poate fi folosita de ambele sexe. Urmeaza-i instructiunile cu grija si el sau ea va fi din nou in bratele tale cat ai clipi.
1. Aprinde tamaie de trandafir (poate fi tamaie obisnuita pe care ai picurat putin ulei de trandafir) vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenta lui Venus - zeita dragostei si a armoniei. Fa-o cat mai aproape de miezul noptii.
2. Aprinde doua lumanari rosii, rosul fiind simbolul pasiunii si al desteptarii.
3. Pe doua bucatele de hartie scrie numele partenerului si adauga o picatura de vin daca esti barbat sau o picatura de parfum daca esti femeie.
4. Pune hartiile sub lumanari.
5. Cauta sa obtii o stare de relaxare mentala si imagineaza-ti iubitul stand singur intr-un gol intunecat. In timp ce il vizualizezi, inchipuie-ti o lumina rosie stralucitoare care incepe sa-l inconjoare, cuprinzandu-i intregul trup. Dupa un minut sau doua, lasa imaginea sa se estompeze.
6. Practica ritualul cinci nopti consecutive, la aceeasi ora.
Acest ceremonial este excelent si pentru reaprinderea pasiunii partenerului tau, daca interesul lui sexual pentru tine a scazut. In acest caz asigura-te ca in a sasea noapte veti fi singuri pentru ca ceremonialul sa-si faca pe deplin efectul.