Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

DEZLEGARI SI DESFACERI DE VRAJI

Dezlegarile sunt lucrari ce se folosesc pentru indepartarea de casa, de trup, de o persoana anume a trimiterilor grele, cele platite cu pret mare sau trimise prin magie neagra.
Desfacerile sunt lucrarile folosite atunci cand este vorba de vraji sau farmece mai usoare si care nu au fost platite cu pret mare ori au fost trimise pe caile magiei albe, de "mana dreapta".
Mai antai trebuie sa luati aminte la cateva reguli de baza pe care trebuie sa le urmati pentru a reusi sa dezlegati cu folos o vraja.

Orice lucrare de dezlegare ori desfacere cu plata sau fara plata trebuie sa o incheiati cu cuvintele: "Vorba de la mine, leacul de la Dumnezeu. Amin!".
Ca sa dezlegati nu trebuie sa fiti in perioada menstruala.
Postiti in ziua menita descantecului de desfacere, curatati-va si primeniti-va trupul si hainele.
Nu este permis sa fi avut in acea zi relatii sexuale.
Faceti intotdeuna cruce la inceputul si la sfarsitul lucrarii.
Ca sa aiba mai mare leac, desfacerea vrajii trebuie sa fie furata. Adica nu este voie ca descantecul sa fie spus prin vorba clara, oricui, caci isi pierde puterea si nu va mai vindeca
Descantecul trebuie ori scris si invatat pe dinafara, ori tinut minte pe bucatele auzite "pe furate".
Ca sa-si sporeasca puterea, vorbele de dezlegare trebuiesc repetate in biserica, in timpul unei cununii.
Nu va descantati niciodata singuri, caci e degeaba, dezlegarea nu va avea efect.
De obicei nu este bine a descanta cuiva mai batran ca tine, decat daca iti este frate, sora, sotie sau sot, caci altfel farmecul se leaga de cel ce incearca sa-l alunge.
Mama nu-si poate dezlega copilul decat daca tine langa ea un fus nou de lemn, care trebuie magnetizat.
Duminica nu se descanta niciodata, nu se fac desfaceri si dezlegari.
Efectul cel mai mare al dezlegarilor si desfacerilor este in zilele de post, atunci cand se lasa sec, miercurea, lunea si vinerea. Asta ca vraja sa "sece" mai bine.
La mare nevoie puteti descanta si in celelalte zile din saptamana.
Nu incercati sa desfaceti o lucrare de "buba rea", adica de eczeme ale pielii, in zilele de post, caci nu da rezultate niciodata.
Cel mai bine, desfacerile se fac la inceput de Luna noua, mai ales pe nemancate, inainte de rasaritul soarelui, iar seara, dupa apus.

Noaptea sau cand Luna este in crestere, numai daca este un caz foarte grav si atunci ursiti apa ce o folositi rostind de trei ori:"Eu iti dau colac ca sa-mi dai de leac".