Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Bisericile de brazi

Doar in locurile sfinte cresc "bisericile de brazi". Ce sunt acestea?Inca din cele mai vechi timpuri, ciobanii obisnuiau sa planteze palcuri izolate de brazi, sau sa defriseze o portiune dintr-o padure de brazi , pt a face un grup de doar cativa asemenea arbori sacri, pe care il comparau cu o biserica. Acolo se casatoreau , sub
autoritatea celui mai batran dintre ciobani, sau chiar cu participarea preotilor, care, in vremurile de demult, acceptau acest compromis fata de dogma.
"Bisericile de brazi" cresc si in mod natural, in locurile sfinte, bine echilibrate energetic. Cand intalniti un asemenea grup de brazi, izolat, dar ft bine dezvoltat, sunt mari sanse ca in acea zona sa existe un spatiu energetic benefic.Astfel de "biserici" pot aparea si in alte specii de arbori sacri, la stejari, de pilda. Si in aceste locuri inseamna ca exista o incarcare energetica pozitiva.
Locurile sfinte sunt cautate de animale, in special de ierbivore.Musuroaiele de furnici pot exista in asemenea locuri, in schimb ele nu sunt favorabile paienjenilor.
In locurile sfinte se pot practica toate ritualurile magiei albe.Orice vraja sau descantec facut intr-o asemenea zona va avea o eficienta extraordinara.