Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

DEZLEGARE DE VAZUTUL LUNII


Este o lucrare vrajita care se face cel mai adesea pentru copii mici. Acestia sunt uneori, "trasi de Luna", care-i vede si care, mai ales care cand este galbena ori rosie ii imbolnaveste. La fel de bine,
insa, Luna poate fi "legata" de o vrajitoare puternica sa vada un barbat sau o femeie si sa-i lucreze, sa-i invrajbeasca ori sa-i imbolnaveasca de impotenta sau alte lucraturi.



       Impotriva vazutului de Luna, descantecul se poate face numai cand Luna este alba si incepe sa se stirbeasca, adica nu are inca putere mare. Aceasta inseamna ca Luna arata ca o secera, in forma literei C. Atunci cand Luna arata ca un C intors si seamana mai mult cu litera d mare, este Luna Noua, adica incepe sa creasca si prinde puteri.



       Luati in aceasta perioada un vas de arama nou, un obiect de imbracat al persoanei bolnave care sa nu fi fost spalat niciodata si un ou proaspat de la o gaina neagra. Vasul trebuie sa-l umpleti cu apa neinceputa si magnetizata. Spargeti oul, varsati-l in apa, acoperiti vasul cu haina persoanei si lasati-l asa acoperit timp de trei nopti, la lumina lunii.



        Ziua il bagati inauntru, iar noaptea il scoateti iarasi. In cea de a patra dimineata descoperiti vasul, iar persoana vazuta de Luna trebuie sa toarne acea apa pe ea ori pe acea parte a corpului care este bolnava.



       Dupa aceea, persoana respectiva trebuie sa se imbrace cu obiectul descantat si sa se culce bine acoperit. In timp ce turnati apa magica, descantati in felul acesta:



Pasare alba



Codalba



Sus suita



Jos plesnita



Suita, rasarita



Ca florile inflorite



Altoile altoite



Ca steaua din cer



Ca roua pe pamant



Cum le-a lasat Domnul Sfant.



AMIN!