Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Modalităţi de influenţare de la distanţă

Influentarea de la distanta este baza hipnozei asupra unei persoane si permite operatorului PSI sa afecteze neuronii celuilalt. Utilizarea influentarii de la distanta ar putea prin urmare sa afecteze pietele financiare, prin influentarea creierelor participantilor pe aceste piete.
Japonezii au cumparat o serie de realizari ale psihotronicii rusesti, in timp ce chinezii dispun de centre de cercetare dedicate influentarii de la distanta. Deoarece cimpul biofizic rezida in fiecare dintre noi, se pare ca influentarea de la distanta va fi vazuta ca o amenintare asupra decidentilor.
Electrozi plasaţi şi alimentaţi corespunzător în creier pot influenţa comportamentul. Jose Delgado descrie un plan pentru o societate civilizată utopică, electroligarhia, în care oamenii ar purta senzori electrici şi li s-ar induce diferite stări. Activitatea electrică a creierului se reflectă în activitatea psihomentală şi reciproc. Astfel, fie prin plasarea unor electrozi la nivelul creierului, fie prin transmiterea de la distanţă a undelor electromagnetice cu frecvenţă similară celor cerebrale, se poate influenţa activitatea psihomentală – se pot modifica gândurile şi emoţiile unei persoane sau a unui grup mare de fiinţe umane.
Există la ora actuală sisteme electronice sofisticate, care „vorbesc” direct minţii ascultătorului, pot altera şi interfera cu undele cerebrale, pot manipula structura electroencefalogramei şi pot implanta astfel, în mod artificial, stări emoţionale negative – frică, anxietate, disperare şi lipsa speranţei. Aceste sisteme subliminale nu spun persoanei să simtă o emoţie, ci o fac să simtă; implantează emoţia respectivă în mintea lor.