Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Culorile ce va influienteaza viata

Culorile pot fi considerate a fi forţe vii, pot deveni izvoarele sănătăţii şi puterii, dacă le folosim cum trebuie. Cu ajutorul culorilor din natură, putem obţine forţă vitală, armonie şi bună dispoziţie. Puterea de vindecare a luminii este deja cunoscută, însă despre efectele terapeutice ale culorilor nu ştim prea multe, deşi ele sunt de fapt, reprezentantele individuale ale luminii.

 Ele pătrund în organism nu numai prin ochi, dar şi prin piele, apoi prin meridiane ajung şi în creierul central, unde vor influenţa dirijarea metabolismului în mod pozitiv. Totodată, culorile pot pătrunde prin pielea noastră până la celule, unde procedurile de regenerare pot fi pornite şi ajutate de către acestea. Vişiniu

Roşu este culoarea cea mai fierbinte şi are efect direct asupra sângelui. Este o culoare benefică în cazul problemelor la circulaţia sângelui. Are efecte terapeutice pentru: circulaţia sângelui, tensiune joasă (hipo tensiune), paralizie, tendinţă de leşin, stimulează organele care funcţionează slab. Este stimulent pentru ficat şi pentru dezvoltarea celulelor roşii. Este energizant, dă forţă vitală şi ne ajută să fim mai activi.
 
Portocaliu

Portocaliu este o culoare caldă şi stimulentă. În majoritatea cazurilor are efect stimulent. Are efecte terapeutice pentru: probleme de climax, astm cronic, reumatism, tuse, bronşită. Are efect favorabil asupra digestiei, reduce disfuncţionarea metabolismului. În general, în toate privinţele este eficace pentru sănătate. Întăreşte ţesutul plămânilor, este revigorant în cazul somnolenţei şi folositor contra oboselii sau influenzei. Are efect bun la splină, la gastrită şi la funcţionarea metabolismului. Are efect pozitiv, este dătător de căldură, este reconfortant, revitalizant, stimulează forţa de muncă, sexualitatea, virilitatea şi contribuie la creşterea imunităţii. Este folositor contra depresiei şi letargii, redă pofta de viaţă şi ajută la mai bună concentrare a atenţiei.

Galben

Galbenul este o culoare caldă, care este foarte aproape de soare, de lumină. Are efecte terapeutice pentru: afecţiuni gastrice, indigestie, constipaţie, bulimie, afecţiuni de ficat şi fiere, diabet, amnezie, neurastenie. Are efect de îmbunătăţire a activităţii creierului, stimulează gândirea logică şi ajută la obţinerea stăpânirii de sine.

Albastru

Este o culoare intuitivă, afectează organele de simţ, dintre care mai ales urechile şi nasul. Această culoare are efect terapeutic asupra astmului şi bronşitei acute, dar mai ales albastru închis are efectul de lărgire a bronhiilor. În principu, şi culoarea indigó are efectul identic cu albastrul, însă fiind mai închis, are mai mare efect antispasmodic. S-a dovedit a fi foarte folositor pentru afecţiuni neurologice, sau pentru vindecarea căderii entuziasmului.

Verde

Verde este culoarea naturii şi regenerării generale. În consecinţă, culoarea verde creează armonie, reduce oboseala şi surmenajul. Are efect terapeutic la durerile cauzate de varice sau reumatism şi artrită, rezultând stoparea durerii. În cazul tusei măgărească şi bronşitei, s-a dovedit a fi calmant.

Diabetul şi bolile de ochi (chiar şi acelea care au fost cauzate de diabet), pot fi vindecate cu ajutorul luminii verzi. Cu ajutorul culorii acesteia, dacă se foloseşte la tratamentul cancerului, boala poate fi dirijată în direcţie pozitivă, însă terapia de culori şi în acest caz completează numai celelalte terapii, utilizate la cancer.