Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Vraja pentru a fi mai atragatoare la barbati

Incă din vremuri de mult apuse, unele fete își puneau busuioc în păr, altele purtau năvalnic la sân, altele se spălau cu zăpadă, altele puneau viorele la icoane... Scopul era același: să fie mai atrăgătoare pentru bărbați. Pentru ca succesul să-ți fie asigurat, ai nevoie de lumânări roz și roșii, eventual parfumate cu santal, trandafir, coriandru, lavandă, zmeură, busuioc, pin, scorţişoară. Spune-ți cu voce tare dorinţa, în timp ce aprinzi
fitilul lumânării, pe care ai inscripționat cu un ac numele persoanei iubite, având grijă ca nimic să nu te distragă în acele momente. Cât timp arde lumânarea, stai cu ochii închiși și gândește-te la cel căruia-i dedici magia.
La final, nu stinge lumânarea suflând în ea, ci cu degetele umezite sau las-o să se stingă singură! Aprinde lumânări roz pentru începerea de noi relaţii, pentru dragoste, afecţiune, energie, prietenie, familie şi echilibru emoţional. Dacă vrei să reaprinzi flacăra iubirii, foloseşte lumânări roşii. Energia lor te va înconjura cu pasiune, dragoste, sex, entuziasm, te va ajuta să-ţi alungi rivalii, să te căsătoreşti mai uşor, să atragi privirile, să ai voinţă şi putere.