Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

LEGATURA VRAJITA

Pentru cei ce vor sa se pazeasca de trimiterile mai grele, de despartire si de vraja de legare a barbatiei ori a fecioriei, mai ales daca au motiv sa se astepte la asta de la unul ori mai multi dusmani, iata un fel de "legatura" ce trebuie facuta cu mare grija si trebuie purtata tot timpul.
       "Legatura" este un saculet vrajit in care se pun diferite obiecte care, laolalta, il protejeaza pe cel ce il poarta.
       Am sa va dezvalui pentru intaia data cum se face aceasta aparatoare de farmece despre care multi nu stiu si se tot intreaba cum de te poate face atat de puternic (-a).
       Cum se face, deci, asemenea legatura vrajita?
       Toate cele necesare le puteti strange in orice timp doriti, dar sa nu treaca de luna decembrie a aceluiasi an. Tot pana la sfarsitul anului trebuie facuta si "legatura" vrajita, caci daca se trece peste cumpana dintre ani, tot ce ati muncit a fost in zadar.
       Luati o camasa pe care ati imbracat-o numai de 3-4 ori si taiati o bucata din spatele ai. Bucata, care trebuie sa fie patrata si sa aiba cam o palma marime, o veti intinde in mijlocul cercului magic si, atingand-o in cele 4 colturi cu bagheta, rostiti cele de mai jos:
Nu te cer cat te iau
Pe urat nu pe placut
Nici pe vazut, nici pe cunoscut
Feri-ma feri
Din ziua de ieri
De ura, de facatura, de urgie, de pizmuire, de fapt, de dat, de deocheat
De ura de la mosneag
De ura de la baba
De ura de la om
De ura de femeie
De ura de tigan
De ura de armean
De ura de jidan
De-i de la copil
De-i de la copila
De-o parte sa traga
Cum trage la foc si la busuioc
Din varful capului
Pana in varful degetului
De ura, de facatura, de urgie, de pizmuire, de fapt, de dat, de deocheat
Pe fata intunecatului
Pe capul vinovatului
Amin!
        Vorbele acestea trebuie spune numai dimineata, dar la o clipa anume, ce trebuie bine pandita. Cand soarele inca nu se vede pe cer, cand Luna a apus deja dar nu mai e foarte intuneric si de-abia se crapa de ziua, caci atunci duhurile rele se intorc la adapost si nu pot sa auda si sa prinda de veste ca sa strice lucrarea de legatura.
       Apoi, in carpa trebuie sa puneti 16 boabe de tamaie barbateasca, 16 boabe de piper, pucioasa si sare, cam cat se ia cu verful degetelor si 16 fire de par din capul celui ce va purta legatura vrajita.
       Apoi, un cap de sarpe uscat ce a fost taiat cu un ban de argint, 16 fire mici, chiar si uscate, de viermisorul Domnului, de matraguna ori de rostoglinda, 4 case de paianjen luate din patru colturi ale casei aflate fata in fata, doua aschii luate una din pragul de jos si una din cel de sus al camerei unde doarme persoana careia i se face legatura vrajita si 9 boabe de grau.
       Toate cele adunate le asezati in mijlocul bucatii de camasa si le lasati sa se odihneasca pana la caderea noptii. Apoi le stropiti cu noua guri de agheasma, masurata cu gura voastra, exact la 12 noaptea.
       Impaturiti imediat bine carpa, asa fel ca sa nu cada nimic din ea si sa nu o vada decat lumina Lunii si apoi coaseti-o strans, asa ca sa formeze un fel de punguta. De a doua zi puteti purta legatura prinsa la gat cu un snur, dar atat de lung ca sa ajunga pana in dreptul inimii.
       Inca un sfat pentru cazul in care hotarati ca vreti sa faceti o asemenea legatura aparatoare: nu vorbiti cu nimeni despre ea, nu povestiti nimanui, iar daca sunteti intrebat, nu dezvaluiti ce anume este, nu explicati ce reprezinta, Este de mare importanta sa faceti in acest fel, caci puterea legaturii vrajite scade cu fiecare vorba care o pomeneste.