Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

TALISMANE APARATOARE impotriva vrajilor si farmecelor

Se cuvine sa spun cateva cuvinte si despre caile de a va pazi si apara de lucrari rele. Cele mai puternice aparatoare cunoscute de mii de ani in magie sunt talismanele. Ele sunt facute de marile vrajitoare si sunt lucrate pentru o cerinta anume. Fiecare talisman este unic si este facut pentru o
singura persoana si ursit numai pentru apararea acesteia. De aceea, nu va pot spune decat cateva indrumari generale despre "marile aparatoare" ale zilelor si noptilor. Sfatul meu este acela de a apela la o vrajitoare de rang inalt pentru a va face un talisman caci este greu si complicat sa confectionati singuri unul, caci este sarlatanie si nu va poate apara deloc.
 Pentru incaput, este bine sa tineti minte ca un talisman de dezlegare si de aparare nu are nici un efect decat daca este purtat dupa ce asupra persoanei s-a facut o dezlegare de vraja. Si tot astfel, daca el este pierdut, furat ori incredintat altei persoane, aceasta persoana, il poarta degeaba. Vraja rostita nu o apara, caci nu este facuta decat cu efect direct, iar numele rostit lucrarii este destinat, este fix si pastrat cu sfinteala.
 Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti totusi confectiona talismane mai simple, cum trebuiesc ele protejate, la ce sa le intrebuintati si ce sa inscrieti in ele. Un "mare talisman" trebuie sa il faceti pentru voi insiva. El este scump si dificil de preparat, dar este de mare folos caci va poate oferi protectie in timpul lucrarilor vrajitoresti pe care le faceti.

DESPRE SEMNUL LUI SOLOMON

       La ce sunt bune talismanele? Cele simple au putere indreptata fix doar spre un anume scop. Feresc de boli, de accidente anume destinate persoanei respective, de lucrari mici, dar trimise prin magie neagra, de foc si de raniri cu obiecte taioase si ascutite sau de lucrarile rele de spurcare si otravire. Talismanele ce nu sunt pregatite special se fac dintr-un obiect de aur sau de argint, din arama rosie batuta cu ciocanul, din cositor topit intr-o forma anume sau dintr-o bucata de piele de miel negru, de vitel nascut mort ori de pisica neagra. Materialul se alege dupa reguli complicate si se urseste intotdeauna inainte de a fi folosit. Talismanul este un semn de protectie ce trebuie purtat tot timpul asupra persoanei careia i-a fost destinat. Pe el se deseneaza anumite cuvinte si semne ce s-au transmis din vrajitoare in vrajitoare de cand se stie lumea. Sunt si semne care dau putere asupra unui duh anumit, sunt si semne ce se pot face direct pe piele si care au putere speciala, dar acestea apartin in mare parte magiei negre si este oprit si foarte periculos a vorbi despre ele.
 A lucra un talisman nu este un fapt simplu asa cum ati crede. Mai ales "marele talisman", cel caruia i se mai spune" semnul lui Solomon" da celui ce il poarta putere fara margini asupra celor facute si nefacute si chiar asupra diavolului, dar il si poate pierde daca acesta nu are putere si nu isi cunoaste limitele. In lume nu sunt, la ora aceasta, decat 10 talismane cu acest semn, iar la noi in Romania se stie numai despre doua vrajitoare care au puterile date de magia regelui Solomon.

LUCRAREA UNUI TALISMAN

       Daca doriti a lucra un talisman trebuie mai intai sa stiti carei plante si carei puteri il veti inchina. Iata cum puteti face un fel anume de talisman pe care il puteti inchina pentru propria voastra persoana ori il puteti harazi altui om. Totul depinde de ceea ce veti inscrie in el si de figura ce o veti desena, asa cum voi arata mai jos.
 Intai puneti la muiat, timp de trei zile, in apa magnetizata (atata apa cat sa acopere hartia), 13 coli de hartie alba nescrise. Fierbeti apa cu hartia pana ce ramane terci, care este pasta de hartie. Va recomand acest mod de a lucra un talisman caci este mult mai simplu si mai usor pentru un incepator decat sa-l faceti din metal, din piele sau din os. Pasta de hartie o veti intinde, dupa ce se raceste, pe un fund drept de lemn, uns cu ulei de masline. Stratul trebuie sa fie cam de grosimea unui creion si sa aiba cam 3-5 centimetri marime. Cat este inca moale se face operatia de ursire a talismanului astfel: se preseaza in pasta de hartie o sarmulita subtire de arrgint ori de arama, indoita intr-o forma anumita, dupa care presati totul cu un alt fund de lemn, uns de asemenea cu ulei.

SEMNELE APARATOARE INSCRISE PE TALISMAN

       Formele ce le puteti presa in talisman crud sunt cele ce urmeaza, in functie de ceea ce doriti de la semnele respective:

Forma de cruce - apara contra pericolelor de moarte si a bolilor trimise de mana spurcata, cum sunt paralizia, tuberculoza si altele;

Forma de sarpe incolacit - aduce prosperitate si atrage simpatia tuturor;

O forma de paianjen cu 6 picioare - inlatura ccidentele neprevazute;

Forma de sageata cu varful in sus - apara de vrajile de nebunie;

O forma de casa - intretine dragostea.

Forma de stea cu 6 colturi - inlatura suflarea tuturor duhurilor rele si protejeaza pe purtator de puterea magiei negre

       Talismanul trebuie uscat la loc calduros, la soare si atunci cand este bine intarit se inveleste intr-o bucata noua de matase rosie sau albastra. Peste ele se sufla apoi de sapte ori, puternic, cu aerul din propria suflare si se rosteste tare si clar, la fiecare suflare, HEMEN ETAN, care este vorba de chemare a puterilor magice.

       La sfarsit se face de 7 ori semnul crucii deasupra lui si se spune Amin. Talismanul se lasa apoi neclintit asa, in bucata de matase, vreme de sapte zile si abia apoi se poate purta. El se prinde la gat, nu conteaza cu ce, neaparat pe sub haine, direct pe piele si se departeaza de trup cat mai rar. Atunci cand se scoate de la gat, talismanul trebuie inchis intr-o cutie neagra pe dinauntru si nu trebuie aratat nimanui

       Pentru alcatuirea unui talisman trebuie sa tineti cont de cateva recomandari generale:

Lucrarea de ursire o veti face numai luni spre marti sau sambata spre duminica.

Talismanul se poate face in orice luna a anului, dar numai intre ziua a 23-a a lunii, pana a 30-a zi a aceleiasi luni.

Totul trebuie inceput si terminat la aceeasi ora a zilei.

Talismanele ursite pentru anume influente directe ale duhurilor inalte, fie ca sunt curate fie ca sunt necurate, nu trebuie vazute sau atinse de oameni cu diformitati fizice, de barbati necasatoriti sau care au comis nelegiuiri.

Orice talisman este spurcat daca este atins de femei destrabalate si de moravuri usoare.

Daca talismanul este ursit cu semnul stelei in sase colturi, nu trebuie aratat niciodata unei fecioare sau unui copil, cai duhurile ce il stapinesc le-ar aduce acestora nefericire si el si-ar pierde forta de protectie.

Nu lucrati pentru cineva si nu purtati niciodata mai mult de un singur talisman caci puterile lor s-ar anula reciproc ori s-ar putea intoarce chiar impotriva purtatorului.

Nu-l smulgeti niciodata de la gat si nu il aruncati. Scateti-l cu grija.

Un talisman, de orice forma ar fi, nu poate fi lasat mostenire decat unei rude de sange sau cuiva care a implinit 30 de ani. Caci puterea unui asemenea semn este menita sa dureze sute de ani si astfel s-ar putea pierde sau distruge ursirea ce i s-a facut.